Salehi.dk Logo
Copyright © 2009, Salehi.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
Forside .. Forside ..
Ydelser .. Ydelser ..
webudvikling .. webudvikling ..
Videoer .. Videoer ..
Kontaktoplysninger .. Kontaktoplysninger ..
Log ind .. Log ind ..
Dansk ...
English ... English ..
service logo

Ydelser

Erfaring og fokus betyder alt
når projekterne skal leveres til tiden ..

"Do you

   believe

   in a better

  Business? "

Jeg påtager mig opgaver inden for projekt- og programledelse, strategisk rådgivning inden for IT, software og webudvikling.

 

Følgende liste er kompetencer, som jeg leverer. Finder du alligevel ikke det du søger, kontakt mig og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at hjælpe dig.

Projektledelse

 

 

 

Projektledelse fra start til slut: Et større udviklingsprojekt er for de fleste firmaer ikke en del af dagligdagen. Jeg kan hjælpe med alle projektets faser fra idé til specifikation, valg af leverandører, imple-mentering, test og ibrugtagning.

Taskforce ledelse på projekter i krise

 

 

Tidsplanerne skrider, budgetter overskrides, leverandører sender aben videre, projektlederen forlader firmaet osv.

Jeg kan gå ind og tager kontrol med projektet på kunde- eller leverandørsiden. Der laves en status på projektet samt en plan for færdiggørelse baseret på forpligtigende input fra alle deltagere i projektet. Den reviderede plan forhandles med projektets parter og implementeres.

Forandringsledelse

 

 

 

Jeg kan hjælpe med at sikre, at væsentlige ændringer er gennemfårt på en ordentlig, kontrolleret og systematisk måde.

Rådgivning

 

 

 

Har du et projekt der kræver et frisk kig af andre øjne? Er der udfordringer med opstart af et projekt? Har I svært ved at komme i land med projektet? Er overblikket forsvundet?
Jeg kan hjælpe med at komme tilbage på sporet igen.

IT Kursus

 

 

 

Et målrettet IT kursus er hurtigt betalt hjem til virksomheden igen. Jeg underviser den samlede virksomhed, afdelinger, eller enkeltpersoner. Intet hold er for stort eller småt for mig.

IT kurserne rettes til, så det passer til de specifikke scenarier, kursisterne arbejder med i hverdagen. Således den nye viden kan umiddelbart anvendes efter kurset.

Har du brug for it kursusrådgivning så klarer jeg også den for dig. Du skal blot henvende dig til mig, så giver jeg gerne en uvildig rådgivning af hvad du skal kigge efter ved dit næste IT kursus